Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Sabíeu que…

Aquest curs 7 i TRIA ha fet 25 anys?

Fa 25 anys, un grup d’amics, vam apostar per crear una empresa, en aquell moment molt innovadora, que volia ser una barreja d’experiències educatives i sentiments viscuts per nosaltres com a monitors.

Compartíem el fet d’estimar-nos la canalla, muntar colònies cada estiu, i un grapat d’il•lusions, que totes juntes van ser les que ens van portar a embarcar-nos en aquesta gran aventura: 7 i TRIA.

Ha plogut molt des de la botiga de joguines de cartró, que vam obrir en un inici, i des d’on oferíem també activitats de carrer, animació, rocòdroms, tirolines …

En aquests 25 anys hem evolucionat a molts nivells i el dia a dia ens ha portat on som ara en l’actualitat: una empresa especialitzada en serveis educatius i d’alimentació de menjador escolar i activitats extraescolars, tenint sempre com a objectiu final el món de l’infant.

En nom dels 7 socis, volem compartir amb tots vosaltres aquest important aniversari i donar-vos les gràcies a tots, per ajudar a que aquest projecte tiri endavant amb nous reptes i moltes il•lusions.

Logo 25 anys 7 i TRIA

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *