e-lleure: laboratori d’emocions, el blog

Cientific del Laboratori  d'emocions de 7 i TRIA

Aquest any el projecte pedagògic del temps de migdia que us proposem és un viatge experimental a través del tacte. Si jo fos…

I si l’any passat el nostre projecte a través del gust el compartíem a La Gustipèdia, aquest any també volem compatir les experiències amb vosaltres. En aquesta ocasió ho farem a través del blog Laboratori d’Emocions, un blog creat per uns científics experts en descobrir les textures dels aliments i les seves emocions.

 

Sabeu qui són aquests experts científics? Nens i nenes del menjador, equips de monitoratge i de cuina, escoles, famílies, …. Perquè aquest blog vol ser l’espai de trobada de tots aquells que aquest curs formeu part del nostre projecte del temps de migdia.

Des de 7 i TRIA pensem que la incorporació de les TIC al lleure (e-lleure) és una eina molt útil per fomentar la relació i la comunicació entre tota la comunitat.

Mireu, per exemple, com els nens i nenes de l’escola Segimon Comas ens expliquen com han jugat amb les textures dels aliments que han cultivat a l’hort: “Tastem i toquem la collita de la tardor”

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual