Cuinem per fer passar el fred i per alegrar l’ànima!

Amb l’arribada del fred  des de 7 i TRIA us volem compartir una deliciosa recepta molt beneficiosa per la nostra salut, especialment aquest any que ens hem de cuidar molt i molt!

Us presentem la beguda o llet daurada.

Aquesta beguda és especialment gustosa gràcies a la gran varietat d’espècies que conté. És reconfortant i molt beneficiosa pel nostre cos, ja que diuen que és antiinflamatòria i antidepressiva. Ens ajudarà a millorar les defenses i ens alegrarà l’ànima!

A més, la recepta original d’aquesta beguda és apte per a persones veganes! Tot i això us proposarem alguna variació per a tots els gustos.

Comencem!

recepta 2

Temps de preparació: 5 minuts
Racions: 2

Què necessitem?
• 0,5 litres de beguda vegetal sense sucre (ametlles, soia, civada, etc.). Si ho preferiu es pot fer amb llet de vaca
• 2 cullerades del xarop o melassa que més t’agradi per endolcir (xarop d’auró, d’atzavara, melassa d’arròs, etc.)
• 1 culleradeta de cúrcuma en pols
• 1/2 culleradeta de canyella en pols.

Com ho fem?
Posarem tots els ingredients en un cassó i remourem fins que s’integrin bé.
Ho cuinarem a foc alegre sense que arribi a bullir durant uns cinc minuts. Cal remoure de tant en tant.

I ja ho tindríem!

Es pot servir al moment o, si voleu, també es pot guardar a la nevera en un pot hermètic durant 3 o 4 dies.

La beguda daurada és una recepta perfecta per qualsevol hora del dia: per gaudir de bon matí, abans o despès d’esmorzar, per berenar, com a ressopó o quan vingui de gust!

Bon profit i cuidem-nos molt!!!

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual