Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI DE COLÒNIES 30.juny.2014

Bon dia des de la Garrotxa. Fa una fresca, segur que envejable. Què bé!!!

Perquè bon dia i no bona nit? Perquè ahir els vostres fills i filles van estar desperts fins tard, tard…. nerviosos, excitats, xerraires. Hi havia massa ganes de conèixer el nen o nena que dormia al seu costat i vinga xerrar i riure. Així que el diari fins aquest matí no ha pogut sortir.

Ara ja una mica més fresquets us puc explicar què va passar ahir.

Com cada any, i per un efecte encara  inexplicable, tots vam ser posseïts per una mena de ritme que només aquí trobem. Tranquils, aquí no hi ha presa per res. Podeu passejar, xerrar i jugar sense parar. El ritme del Xalió entra en poques hores dins la nostra quotidianitat i sense adonar-nos, ens relaxem, deixem de córrer i de patir i ens movem en aquest entorn com si fos casa nostra. La nostra casa d’estiu, els nostres amics d’estiu i com no, les noves i tant importants amistats.

I les seves expressions van ser aquestes tot el dia.

Ep! Que Els Tauarets, Els Nuts, els Ra i els Anubis ja belluguen per la casa!

Arribàvem a la casa al migdia i el cuiner, en Xevi, ja ens esperava picant amb dues tapes de cassoles i celebrant un any més la nostra arribada.

Un primer contacte amb l’entorn en forma de jocs ens fan situar-nos en aquests espais. Els prats, el porxo i la pista s’ocupa per canalla amb ganes de cridar i saltar. I això és el que els oferim.

El temps acompanya i uns grossos núvols ens tapen el sol a estones. S’agraeix aquest temps. La temperatura és fantàstica i després de dinar uns regalem una estona de relaxació dispersos per diferents ombres i coneixent ja a nous amics

La instal·lació és ràpida i sabeu perquè? Per que hi ha tantes ganes de piscina que tot es fa per estar a punt lo abans possible. I Xof, per fi. PISCINA !!!!! I ara si, el sol ens acompanya.

Un berenar magnífic a sota els arbres, encara en banyador i una tarda farcida de nous jocs i petit racons de tallers per ambientar les habitacions.

Els Tauarets juguen al prat amb un paracaigudes i demanen un desig per colònies, els Nuts pintem el cel per penjar a les habitacions, els Ras juguen als prats i els més grans els Anubis descobreixen amb un joc tots els espais de la colònia.

Ja sentim olor de truita de patates i en un tres i no res, tenim la taula parada pel grup de serveis dels Isis.

Sopem i ràpidament ens posem com cada any, davant de menjador a llegir la bústia de missatges. Petons, balls i més petons serveixen per establir relacions entre els diferents nanos. Molt i molt divertit.

Un joc de nit en busca de fils d’or per aconseguir un pergamí ens obre la porta a conèixer uns personatges molt i molt peculiars.

Un Savi Astrònom ens interpreta el jeroglífic que hem trobat pel bosc i invoca al faraó Snofren i el seu sacerdot, Dyedí.

Quina cara que se’ls va quedar…….. apareixen al fons del porxo dos personatges imponents tocant els timbals !!!

Avui al vespre arribaran unes ballarines amb el collaret de la bellesa eterna per fer-li entrega al faraó, si no hi ha impediments….. un Drac sembla ser que els va al darrera…….

Avui tenim molta feina. Ara ja us deixo que ha arribat l’hora de llevar-se de debò!!!!

Molts petons i no patius per res. Les enyorances es van quedar a casa.

Fins el vespre!!!

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 thoughts on “DIARI DE COLÒNIES 30.juny.2014”