Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU· Dimecres 6 de juliol

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU

Bon dia! Avui és dijous molt dora molt dora i per la plaça de la casa corren nens i nens amb sacs i màrfegues carregats. Amb els cabells embolicats,els ulls mig tancats…. estan

MOLT ADORMITS. HAN FET LA SEVA PRIMERA NIT DE BIVAC.

Dimecres 6

Molt aviat ja els Minairons , les Mandràgores i els Pura Vida s’han preparat per marxar d’excursió. Marxem a les piscines de VILANOVA DE MEIA. El camí es fa amè. Cadascun dels nois i noies Pura Vida han apadrinat un Minairó  o un Mandràgora i els han anat engrescant tot el camí. Travessem dos rierols  i aprofitem per refrescar-nos  i al fons fons fons ja veiem el poble.

La Piscina ha estat una recompensa espectacular!!! I si no mireu el vídeo!!!!

Quin dia més relaxant, fresc i juganer. Alguns han quedat arrugats com cigronets. Altres han vaguejat per la gespa, han fet braçalets tot xerrant amb els amics. Això sí que són vacances!!!!

El dinar boníssim i la síndria i el gelat sorpresa encara millor. Tot molt i molt estiuenc. Tots molt feliços i desitjant que el rellotge no es bellugui.

La resta de nanos Bufanúvols  i  Gamusins passen el matí entre tirs amb arc, waterpolo , esgrima. Són uns  JOCS OLIMPICS molt paticulars!

El dia passa ràpid. La tarda tot i calorosa, no es fa feixuga. Tenim moltes coses a fer. Samarretes, xeringada de colors i un joc que innovem, Skapa’t si pots!

 

Arribem al capvespre molt cansats. La tornada de la piscina es fa agradable tot i que llarga i ja gairebé tenen el sopar a taula.

Mengen amb molta gana i…….ràpid ràpid cap a la BÚSTIA. De nou balls, felicitacions i moltes moltes EMOCIONS.

Ens espera un vespre ple, pleníssim d’estels. El cel es prepara perquè l’observem tots estirats panxa enlaire sobre la màrfega i abraçats pels sacs.

Els nois de CELÍSTIA ens expliquen els secrets que amaguen les estrelles.

Toquem un meteorit! Una pedra extraterrestre. Quines cares!!!!

Veiem Saturn amb el telescopi ( té forma de llentia) i ens expliquen les constel·lacions amb un punter. La via làctia, l’ossa major i menor, Mart, Jupiter… tot en forma de llegenda i històries molt celestials.

Quin vespre més bonic. Acabem tots dormint sota els estels i quina estelada….i quin cel…i quins nens carai.

Un Somni d’estiu…. Per cert…sabeu que el sol té alè? I el seu alè fa aparèixer la cua dels cometes….

IMG-20160707-WA0014

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *