Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU·Dilluns 4 de juliol

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU

Dilluns 4 de Juliol

Avui quan venia cap a la casa amb els 3 autocars farcits d’il·lusions pensava si estem a l’alçada. Volia imaginar-me més jocs, encara més grans jocs, més personatges, més piscina, més de TOT. Sempre em sembla poc. Sempre patim per si la programació, per si la casa, per si ho fem prou atractiu tot plegat.

Després de passar el primer dia amb els vostres fills, m’adono que aquest TOT és molt senzill. No calen grans jocs, cal callar, mirar-los als ulls i escoltar-los. Cal seure al seu costat quan els veus xerrar amb els amics i participar de la conversa, dir-los que quan plou i trona és quan millor s’està a la piscina.  Cal regalar-lis un petó quan no se l’esperen, cal explicar-lis històries de cabres salvatges que volten pel bosc o de rondallaires que s’enfilen a la lluna.

Avui ha estat un d’aquest dies que no volem que acabi si no fos per l’esgotament. Ens cal adaptació a la temperatura i als horaris. Ens cal coneixens i mesurar la casa i els seus espais. Trobar els racons més frescos i ombrejats. Trobar els moments més dolços….

Ens hem passat el dia jugant i descobrint els racons de migdia. Fent el primer àpat i la primera i sempre esperada bústia!

Els Minairons, les  Mandràgores, els Bufanúvols, els Gamusins i els Pura Vida tenen ganes, ganes de colònies i MOLTES.

Així, que no els defraudarem. Això tindran. LES MILLORS COLÒNIES.

Famílies estigueu tranquils i gaudiu de la seva felicitat. Nosaltres ho fem!

Molts petons.

CIMG5119 CIMG5140 CIMG5149 CIMG5155

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU·Dilluns 4 de juliol”