Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU · Dimecres 13 de Juliol

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU

Dimecres 13 de Juliol

Bon matí fresquet, 14 graus per ser exactes. Avui hem hagut de tapar-nos bé amb el sac i omplir-nos d’aquest benestar que suposa dormir amb aquesta temperatura. Un altre regal dels somni d’estiu…acabar tard després d’uns bons jocs de nit i esgotat i sense temps ni de fer una petita xerrada amb el teu company de llitera, adormir-te com si fossis un cuc de seda sentint només el cant dels grills i el respirar profund de la colònia esgotada.

Carai que romàntic m’ha sortit no? i es que és el que té compartir tants dies, ja 10 amb els vostres fills. Ara són una mica fills nostres, són fills d’estiu. Es deixen acaronar, fer petons de bona nit, alguna pessigolla i veus que et busquen per trobar l’escalfor familiar.

S’apropa el darrer dia i tot i les ganes de veure els pares hi ha també poques ganes que tot acabi. Cada any té un fi i aquest estiu està sent tant i tant fluit que costarà el comiat…

Ahir vam estar tot el matí fent jocs de tradicions catalanes. Feia un matí primaveral i no vam deixar el jersei fins el migdia.

Vam tenir colla de falcons, bastoners, sardanistes, castellers i la part més literària els refranys catalans. Ens ho vam passar molt bé. Torres i cercles  humans, bastons picant i saltant. Tots molt motivats!

Piscina i dinar ràpid per anar a fer racons i relaxar-nos a l’ombra o aquest cop migsol….Fa un dia radiant!

La tarda s’omple de personatges màgics que ens reten a diferents jocs. Música misteriosa i silenci a les activitats per fer un bon duel amb els esser màgics que ens han visitat.

Sopem molt i molt esverats i ens mengem un gelat mentre llegim la bústia de cada vespre.

Tots ho saben. Avui ens visita l’home sense cap. Ve a recuperar el seu cap…un bon grapat de nens i nenes marxen a passar nervis pel camí del riu. Com d’esperada és aquesta nit. Quins crits i quins neguits!!!!

La resta passem una vetllada tan divertida!! A la sala gran ens reunim i fem un munt de jocs. Riem pels descosits!!!!

Arriben els actors del túnel de la por esgotats, esverats i encara molt maquillats!! Anem a dormir tots plegats.

Ens cal un descans. Ens l’hem merescut. Es un vespre delicat i molt proper.

Bona nit pares, mares, avis, àvies, padrins i tiets. Aviat els podreu abraçar vosaltres.

 

CIMG5885 CIMG5947

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU · Dimecres 13 de Juliol”