Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU • 8 de juliol

DIARI D’UN SOMNI D’ESTIUCIMG5426
Divendres 8
Divendres. Durant l’any desitgem que arribi el divendres per començar el cap de setmana . Només hi ha un divendres a l’any que no és així. És el darrer dia de la primera tanda de colònies…..

El divendres s’ha llevat mig tapat però amb una fresca fantàstica. El vespre ha estat ventós i sorollós. Tots han dormit tranquils i de nou els ocells avisen que ja ha sortit el sol!
Tota la colònia es posa en marxa. Avui tenim entrega de medalles i copes dels JOCS OLIMPICS.
Tots son guanyadors. Es una entrega carregada d’emoció. Molts premiats en diferents categories, petanca, tir amb arc, llançament de sabatilla, salt de llargada o senzillament premiats per ser els més lents o mandrosos.
Hi ha un regust de comiat en totes les activitats que fem…. Una gimcana d’aigua aixeca l’ànim i la gana per dinar! Frescos i feliços ens esperen uns macarrons i un pollastre al forn boníssim.
Migdia de racons . Produïm intensament braçalets, pintem pedres, i preparem algun racó pel sopar de gal·la. Construïm els fanalets pel ball i hi ha moviments per triar parella pel ball!
Tota la tarda la dediquem els Minarirons i els Mandràgores a acabar les xulíssimes samarretes que han fet, elaborar canapès i diferents menjars per picar al sopar. Els agrada tant fer cuinetes!!!
Mini pastissos de Galetes amb Nutella. Frankfurt punxats amb espaguetis, canapès de formatge fresc i tomàquets xerri. Unes fantàstiques delicadeses pel nostre sopar més selecte.
Els Bufanúvols ens ambienten el photocoll, els Pura Vida ens preparen una coreografia i organtizen la disco. Els Gamusins ens preparen l’arc de globus a la carpa i els fan els fanalets del ball.
Però quina sorpresa que a mitja tarda apareix per la colònia una companyia de teatre dirigida per la mare de la Mariona Rondalles!!
Ja ens havia avisat la Mariona que la seva mare tenia poders i que podria transformar a en JEROME.
A mitja tarda comença el FRENESÍ de la dutxa i la roba de gal.la!!
Això si que és una transformació. Quasi ens costa reconèixe’ls. Estan tant i tant i tan guapos i guapes. Tan elegants, originals, fan tan bona olor de colònia , repentinats amb trenes o cabells deixats anar .Alguns es porten roba de gal·la de debò. Tratge jaqueta o fins i tot un sari de l’Índia. ESTAN FANTÀSTICS.
Preparem un sopar al pati de la casa. El guarnit com si celebréssim una revetlla. Taules arreglades, serrells i un menú que encanta a tots. Hamburgueses, frankfurts, cansalada, ceba caramel·litzada, formatge, salses i panets. Vaja un menú que fa repetir a més d’un.
Abans de començar el sopar un grup de nanos acompanyats per nostre show-músic Albert ens ha preparat una cançó de colònies adaptant la lletra a la melodia de la cançó de Catarres “Jo vull estar amb tu”. us la transcric perquè no l’oblidin mai els vostres fills

CAL PETIT (Vull estar amb tu)
DE COLÒNIES HEM ARRIBAT A CAL PETIT,
HEU DESFET LA MOTXILLA I HEU FET TOTS EL LLI
ESTIRATS A LA GESPA, FENT LA CROQUETA, TOCANT LA
GUITARRA, CANTANT MIL CANÇONS, RACONS DE MIGDIA I
MOLTS MÉS TALLERS….

I ES QUE LES COLÒNIES SÓN TAN ESPECTACULARS
NINGU PODRÀ FER-ME MARXAR
JO VULL ESTAR AQUI X2
AQUI A CAL PETIT

LA MARIONA RONDALLA ENS VA VISITAR DILLUNS
EL DIA SEGUENT EN JEROME TORNA AL CONVENT
AL TUNEL DE LA POR
VAM ESTRAR I LES MONGES
MALIGNES ENS VAN ESPANTAR
VAU ANAR A DORMIR UN “PEL CAGATS”

I ES QUE LES COLÒNIES SÓN TAN ESPECTACULARS
NINGU PODRÀ FER-ME MARXAR
JO VULL ESTAR AQUI X2
AQUI A CAL PETIT

AL BIVAC VAN VEURE ESTRELLES
DORMINT A LA FRESCA AMB ELLES
A L’ENDEMÀ A LA DISCOTECA VAN BALLAR
LA PRIMERA SETMANA ACABA I
COMENÇA UNA NOVA.
COM HEM DISFRUTAT A CAL PETIT

I ES QUE LES COLÒNIES SÓN TAN ESPECTACULARS
NINGU PODRÀ FER-ME MARXAR
JO VULL ESTAR AQUI X2
AQUI A CAL PETIT

DE COLÒNIES HEM ANAT A CALPETIT
Mengem molt contents i xerrem. A l’estona ja baixem a la carpa per trepitjar l’estora vermella ja en parelles. Un arc de monitors els dona l’entrada al ball.
Fan tan goig
Però abans de començar el ball el grup de teatre de la Mare de la Mariona ens representa una petita obra de teatre “ la petita bruixa”. Tots estem molt i molt atents. Com ens agrada que ens expliquin històries però si a més ens les representen, millor.
En acabar la representació ens apareix la Mariona Rondalles. Quina il·lusió que té la seva mare de veure-la. De seguida preparen un conjur per transformar el JEROME, però quina sopresa tenim que darrera apareixen un grup de monges fent una coreografia estupenda que fa aixecar a tots els nanos del terra i en un moment molt adrenalínic acaben fent una conga a ritme rock amb Monges i en Jerome, ja transformat
Vaja U N A P A S A D A . No oblidarem MAI aquest vespre. MAI.
Però aquí no s’acaba tot. Passem al ball del fanalet. 70 parelles, 70 fanalets i un mar de llumetes mentre sonava una suau cançó. La veritat es que de fanalets als cap de 10 segons en queden pocs. S’incendien i provoca un moment d’esclat d’alegria i excitació important.
Passem a la DISCO de la carpa. SONA DE TOT . Es balla sense parar fins les 2 del matí.
Hi ha molta complicitat. Hi ha molt bona connexió.
Rendits, els nanos van marxant a l’habitació il·lusionats per veure a les seves famílies demà. Les seves cares assenyalen una alegria MOLT GRAN.
La valoració al vespre dels monitors s’allarga. Tenim ganes de dir-nos coses. Tenim ganes de xerrar dels nostres nanos i de les mils anècdotes d’aquests dies. Tenim ganes de parlar d’ells perquè no se’ns oblidi res. No tenim ganes que acabi la nit.
Avui ja s’han llevat tots ben d’hora. Hi ha moviment de motxilles arreu. Signatura de samarretes i no oblidem de recollir-ho tot, medalles, pedres, copes, braçalets…..
Es un matí dur de portar pels que ens quedem i pels que marxeu.
Ens heu carregat de piles i d’amor. Gràcies per tot i per fer de L’ESTIU UN SOMNI

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 thoughts on “DIARI D’UN SOMNI D’ESTIU • 8 de juliol”