Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Nou curs a menjadors escolars: nova proposta educativa

Arriben les vacances, però nosaltres no volem marxar sense donar-vos algunes pistes de què passarà als menjadors escolars de 7 i TRIA. Perquè mentre els nens i nenes són de casals, colònies i vacances, nosaltres anem creant el projecte educatiu  del temps de migdia per aquest curs 2014-2015.

Aquest any us proposem un viatge experimental per la gastronomia sensitiva, un esclat de sensacions gustatives, descobrirem els aliments a través del gust i tot allò que desperten en nosaltres.

Taller de fruita amb xoxolata

Traslladarem el nostre menjador als fogons de la cuina del restaurant L’Audaç, un restaurant situat al cèntric carrer d’un dels barris més avantguardistes de Catalunya.

Per aquesta ocasió, hem de dissenyar i crear una carta de menús única, exclusiva i màgica que ens faci esclatar un univers multi sensorial. A través d’un blog, el menjador de cada escola compartirà les seves experiències i crearà a través de les seves receptes la Gustipèdia, un receptari 2.0.

Durant aquest curs acompanyarem als infants a descobrir els diferents gustos i les seves sensacions: el dolç, el salat, l’amarg, l’àcid i umami. Farem activitats diverses relacionades amb el gust: gimcanes, tallers, jocs, experiments i e-lleure (un nou concepte educatiu per introduir les tecnologies al lleure).

Per cert, sabeu el significat del nom del restaurant?

Audaç, de la paraula audàcia: coratge que porta a arriscar-se, atreviment extraordinari.

Així doncs… us atreviu a acompanyar-nos en aquest viatge experimental per la gastronomia sensitiva?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *