Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Els 7 sentits, la piràmide dels sons I

La piràmide dels sons de 7 i TRIAEl temps de menjador és un temps on tenim el privilegi de poder fer un treball educatiu important d’iniciació, assoliment i de posterior reforçament dels hàbits, normes i valors. Per aquesta raó dins la proposta educativa pel menjador escolar oferim als monitors/es eines que els facin més fàcil transmetre aquests hàbits, normes i valors als nens i nenes que dinen als menjadors, alhora que sigui divertit per a ells, tot al voltant d’un projecte educatiu de curs.

Aquest curs 2013-2014, el projecte educatiu als menjadors escolars de 7 i TRIA ha estat “La piràmide dels sons”, un món ple de sons, on els infants han estat els protagonistes d’aquesta aventura, col·laborant amb la compositora Redola Solfasimi en la creació d’una Orquestra Simfònica Alimentaria. Ens hem posat en solfa descobrint alguns dels sons que produeixen els aliments en contacte amb altres materials, en esprémer-los o tallar-los, el so que fan mentre bullen a foc lent a les cassoles…

Amb el nom Els 7 Sentits, i l’àlbum “la piràmide dels sons”, hem creat cançons que donen forma a aquest projecte, cançons úniques, plenes de la màgia dels sons.

I ara us volem presentar la primera cançó d’aquest àlbum, del menjador de l’escola Jacint Verdaguer de Pallejà. No deixeu de seguir-nos aquests dies, perquè us anirem presentant totes les cançons de l’àlbum.

Moltes gràcies per participar d’aquest projecte! I, com diria la japonesa, Redola Solfasimi,

ARIGATO GOZAIMAS
es pronuncia … ARIGATÓ GOZAIMAS

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *