Dinar sensorial al menjador

El passat dimecres, 23 de novembre, 17.000 nens i nenes de tota Catalunya, van poder gaudir d’un dinar sensorial… la vista, l’oïda, el gust, el tacte i l’olfacte van ser els seus coberts.

A l’inici d’aquest curs us vam fer algunes pinzellades del projecte d’aquest any, EMOVERE, una proposta lúdico-alimentària per a menjadors escolars. I avui volem compartir amb vosaltres una d’aquelles experiències que ens han emocionat, a petits i grans.

El dinar sensorial

Un dinar carregat de màgia i noves experiències que de ben segur recordaran durant molt temps.

Durant el primer plat, mentre menjaven uns deliciosos cigrons amb espinacs, van posar en dansa els coberts a ritme de música clàssica, escoltant jazz, els més marxosos van optar per la música electrònica, fins i tot en algun menjador es va escoltar música Heavy.

En el segon plat, la vista i el tacte van jugar un paper important. Es van tapar els ulls amb mocadors, alguns els tancaven ben forts… i jugaven a caçar els bunyols de bacallà, era divertit de veure-ho, us heu preguntat mai quin gust tenen les coses si no les veiem?

i per acabar aquest esclat de sensacions, van degustar raïm als 3 gustos, amb sal, mel i xocolata, i com podeu imaginar, la combinació perfecte va ser…. la xocolata! es llepaven els dits.

Un cop acabat el dinar, els més petits explicaven com s’havien sentit, quines sensacions havien tingut… i aquesta porta màgica, plena d’emocions ens ha obert camí per continuar dissenyant noves activitats!

Un curs ple de noves, màgiques i divertides aventures preparades per descobrir dins el nostre particular parc d’atraccions.

Ens veiem aviat amb noves experiències!!

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual