Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Activitats en família per no avorrir-se al Nadal

Ja tenim el Nadal aquí. I amb ell venen dies d’estar junts, vacances a l’escola, dies per compartir temps en família, amb amics, amb els avis, …. Dies, a més, d’especial il·lusió per petits i grans.

bake-1786926_640

Què us sembla si aprofitem aquests dies per fer activitats en família? Des de FAROS – Sant Joan de Déu, us les expliquem a continuació:

  • Fem manualitats: per decorar la casa o per portar un detall en alguna d’aquestes festes en què de ben segur, serem convidats, o fer postals de Nadal i… per què no? Enviar-les per correu.
  • Llegir contes: podeu anar a la biblioteca, llegir els que tingueu a casa, o buscar-ne per Internet, fins i tot en trobareu alguns d’interactius, com podeu veure al web Edu3.
  • Podem cuinar, des de postres pels àpats de Nadal, a berenars saludables, …. Al nostre blog, trobareu algunes idees de receptes per fer amb nens.
  • Fomentar la solidaritat: durant aquestes dates es celebren moltes activitats solidàries, com recollides de joguines. És un bon moment per parlar de la importància d’ajudar-nos entre tots i participar d’activitats solidàries.
  • Activitats a l’aire lliure: pessebres al carrer, pessebres vivents, concerts, excursions, jugar amb la neu, …

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *