Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Cuinar amb nens: hamburgueses de llenties

Fa uns dies, els nens i nenes del menjador de l’escola Lola Anglada van fer un taller culinari. La Gisela i la Pati els van ensenyar a cuinar hamburgueses de llenties!!! Una forma diferent de menjar les llenties, un gust diferent per les hamburgueses.

Al blog de l’AMPA Lola Anglada podeu veure pas a pas com va anar aquest taller.

taller hamburgueses de llenties

 

Per fer les hamburgueses, piquem ben petits els ingredients i amb les mans ben netes els nens i nenes ja poden començar a donar forma a les hamburgueses, que després passarem per la planxa.

I quan tinguem les hamburgueses fetes, podeu servir-les acompanyades segons el vostre gust. Amb una amanida, alguna salsa (per exemple de curri), o fins i tot, preparar un bon entrepà de’hamburguesa complert (amb pa, tomàquet, enciam, formatge, …)

Podeu aprofitar per cuinar hamburgueses de llenties amb les sobres d’algun dia, i podeu fer-les ben vostres (o dels petits cuiners), donant-los el vostre toc personal: amb més verdures, espècies al gust, etc

A l’hora de cuinar amb nens, sempre haurem de tenir en compte l’edat d’aquests i la seva motivació a l’hora de col·laborar. Als més petits els podem fer participar a l’hora de fer la barreja i les hamburgueses. Els més grans ja ens poden ajudar a tallar verdura o cuinar les llenties.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *