Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Disfressa’t de joc de taula per Carnaval

Ja s’acosta Carnaval!!

Disfressar-nos amb amics o família és una excusa ideal per treballar uns dies fent manualitats plegats. I amb la disfressa feta, ja podem participar a la rua del poble, al concurs de disfresses o simplement passejar disfressats tot el dia.

carnaval

 

Ara que encara queden uns dies per aquesta festa que tant ens agrada a grans i petits, us portem un recull de disfresses per si busqueu idees. Aquesta vegada us proposem disfresses relacionades amb jocs de taula, disfresses especialment pensades per fer en grup.

 

A més us en proposem de ben variades. Disfresses en què haureu d’agafar fil i agulla, disfresses per pintar, disfresses per reciclar, …..

 

I què millor que pensar la disfressa plegats i si algú encara no coneix algun dels jocs que proposem, pot ser un bon moment per descobrir alguns dels clàssics de la sobretaula.

 

daus

 

Comencem!

 

Al CEIP Maspalomas de San Pedro, de Murcia, per Carnaval de 2013 es van disfressar cada curs de un joc diferent. Si mireu l’enllaç trobareu disfresses de cartes, domino, oca, bingo, cub de Rubik, parxís, dames, tres en ralla o scrabble. Tots ells fets amb cartrons reciclats pintats amb o decorats amb cartolines.

Aquí podeu veure les fotos de cada comparsa

 

Del “Qui és Qui” hem trobat dues versions.

 

De Monopoly

 

Al CEIP Portbou fa uns anys també es van disfressar tots de diferents jocs de taula: dòminos, escacs, parxís. Mireu totes les fotos

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *