Dia Internacional de la Gent Gran

Ahir, 1 d’octubre, es va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran, un dia per la defensa i el respecte de la dignitat de les persones grans. Des de 7 i TRIA volem recordar aquest dia, fent valdre el paper tan important que tenen els avis i àvies en la nostra societat.

Us compartim una petita proposta per a seguir teixint vincles entre tots i totes, avui posant la mirada en la nostra gent gran. Es tracta d’una dinàmica per a reconnectar amb l’infant que porten dins.

Com va dir Antoine de Saint-Exupéry en la seva dedicatòria del Petit Príncep:
Totes les persones grans han començat essent nens. (Però n’hi ha poques que se’n recordin)”

 

and all at once, summer collapsed into fall (1)

“I tu, a què jugaves?”
Us proposem una dinàmica per connectar amb la nostra gent gran: els nostres avis i àvies, tiets, familiars, veïns…, tot demanant que us expliquin què feien quan tenien la vostra edat: A què jugaven? On anaven? Què menjaven?

En acabar us animem a deixar-ho per escrit en un llibre o llibreta, o bé fer-ne un dibuix, i si voleu, podeu crear una caixa de records, on guardar totes aquelles anècdotes i històries que no voleu oblidar…

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual