Recepta: crema de pastanaga i carbassa

Fa poc ens va arribar una consulta per Facebook. Una mare que en comenta que al seu fill li encanta la crema de verdures de color taronja del menjador. I que si li podíem donar la recepta per fer-la a casa.

Doncs bé.. aquí teniu la recepta de crema de pastanaga i carbassa!!

crema de pastanaga i carbassa

Ingredients (per 4 persones)

  • 1/4 de Kg de carbassa
  • 1/4 de Kg de pastanagues
  • 1/4 de Kg de patates
  • 1 ceba
  • Oli
  • Sal

 

Elaboració

  • Rentarem totes les hortalisses.
  • Pelarem la carbassa i tallarem la carbassa a trossos petits.
  • Pelarem la ceba i la tallarem a llunes.
  • Pelarem les pastanagues i les patates i les tallarem a rodanxes grosses.
  • A la mateixa cassola, on vulguem fer la crema, passarem les hortalisses amb oli i una mica de sal, a foc molt lent, que es vagin rendint poc a poc, però que no se’ns cremin. Remourem de tant en tant.
  • Tot seguit, just cobrim amb aigua el volum de les verdures. Inclús si les verdures sobresurten una mica per sobre l’aigua ja va bé, ja que les verdures també despendran aigua durant la cocció.
  • Ho deixarem coure uns 15 minuts.
  • Apagarem el foc, rectificarem de sal i triturarem tot passant la mescla pel colador xinès, intentant que ens quedi una crema homogènia.

 

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual