Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Revista del menjador del 2n trimestre 2018-2019

Ja tornem a ser aquí preparats per aquest segon trimestre!! I amb ell arriba la revista dels menjadors de 7 i TRIA.

Revista de menjador escolar

Aquest trimestre parlem de:

  • La formació que jo somio“En una societat que està en constant canvi necessitem recursos formatius que afavoreixin el desenvolupament de les competències professionals dels nostres equips i repercuteixin en la millora organitzativa i dels serveis a les persones”
  • La màgia de cuinar plegats:  “Gestos que només s’aprenen fent. Canvis de colors, textures, olors i sabors. I tantes, tantíssimes receptes que, generació rere generació són transmeses des dels fogons de les nostres cases. Ha arribat l’hivern amb el seu fred. Les tardes s’enfosqueixen tan ràpidament que ens envien ben d’hora cap a casa a preparar el sopar. Tenim a les nostres mans l’oportunitat per trobar-nos petits i grans i cuinar junts un plat ben calentó per acabar bé el dia. “
  • Reduïm el malbaratament: “A la comarca d’Osona, dins dels nostres projectes de menjador, treballem des de fa temps per tal de reduir al màxim l’excedent de residus alimentaris i que els infants desenvolupin un pensament crític envers el malbaratament alimentari i les seves conseqüències per al nostre entorn humà i natural”
  • També hi trobareu els menús del menjador d’aquests mesos.

 

Descarrega’t la revista

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *