Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Cuinem al menjador: el gust dolç i la xocolata

Seguim treballant el nostre projecte educatiu dels menjadors escolars d’aquest curs 2014-2015. Com ja us vam explicar, aquest curs, durant el temps de migdia, els nens i nenes, a part de menjar també treballem els gustos, creem receptes i cuinem al menjador!
Cuinem al menjador xocolata amb fruita

Així, mentre juguem, mengem, cuinem, descobrim i aprenem, ens convertim xefs, mestres pastissers, cuiners, catadors o degustadors professionals, del Restaurant l’Audaç, el restaurant imaginari on hem traslladat tots els nostres menjadors.

 

I la carta 2.0 del Restaurant L’Audaç, la Gustipèdia s’omple de creatives receptes pensades, fetes o tastades per tots els nens i nenes que aquest curs estan en algun dels menjadors que gestionem des de 7 i TRIA.

 

A l’escola La Serreta d’Alella, estan descobrint (o redescobrint) el gust dolç. En aquesta ocasió ho han fet amb dues receptes que tenen com a ingredient essencial la xocolata.

 

Per una banda,un pastís de xocolata amb galetes. Un pastís senzill de fer, molt divertit per cuinar en família i que està boníssim.

 

Per altra banda, ens proposen una mica de fruita banyada en xocolata. Una idea que de ben segur que ajuda a menjar la fruita a aquells nens i nenes que els costi més.

 

Us animeu a preparar aquestes receptes a casa?

 

Aquí teniu les receptes del pastís de xocolata i la fruita amb xocolata

Cuinem al menjador un pastis de galetes i xocolata

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *