Cuinar amb nens: bunyols de l’Empordà

Ja tenim els nens de vacances i com ja sabeu ens agrada recomanar-vos receptes perquè pugueu cuinar amb nens. Perquè no hi ha millor manera que implicar-se a la cuina, per gaudir del menjar! Acabar menjant i compartint els plats treballats a la cuina és un plaer per grans i petits.

Altres anys ja us hem donat algunes idees per fer la mona de pasqua. Però aquest any us proposem una recepta una mica més laboriosa: bunyols de Quaresma (o brunyols de l’Empordà).

IMG_20160319_174719

Amb aquesta recepta els nens podran participar barrejant ingredients, amassant, bategant, donant forma als bunyols, fregint, etc. (segons l’edat i l’interès els nens els podeu fer participar en un o altre moment).

 

Tingueu en compte que la massa d’aquests bunyols necessita entre 4 i 5 hores de repòs. Així que si teniu tot un dia per davant… ja ho sabeu. Podeu començar al matí preparant la massa i a la tarda acabar fregint-los!

 

Aquí us deixem la recepta dels Bunyols de Setmana Santa de La Gastroteca

Similar posts

No s'han trobat comentaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arxiu mensual