Tot allò relacionat amb l'empresa 7 i TRIA

Cuinar amb nens: bunyols de l’Empordà

Ja tenim els nens de vacances i com ja sabeu ens agrada recomanar-vos receptes perquè pugueu cuinar amb nens. Perquè no hi ha millor manera que implicar-se a la cuina, per gaudir del menjar! Acabar menjant i compartint els plats treballats a la cuina és un plaer per grans i petits.

Altres anys ja us hem donat algunes idees per fer la mona de pasqua. Però aquest any us proposem una recepta una mica més laboriosa: bunyols de Quaresma (o brunyols de l’Empordà).

IMG_20160319_174719

Amb aquesta recepta els nens podran participar barrejant ingredients, amassant, bategant, donant forma als bunyols, fregint, etc. (segons l’edat i l’interès els nens els podeu fer participar en un o altre moment).

 

Tingueu en compte que la massa d’aquests bunyols necessita entre 4 i 5 hores de repòs. Així que si teniu tot un dia per davant… ja ho sabeu. Podeu començar al matí preparant la massa i a la tarda acabar fregint-los!

 

Aquí us deixem la recepta dels Bunyols de Setmana Santa de La Gastroteca

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *